MOTORTRAILERS

Bouwman Aanhangwagens Assen heeft een breed assortiment aan motortrailers. Deze trailers/aanhangwagens zijn specifiek gebouwd om uw motoren op een veilige en comfortabele manier te vervoeren. Zo kunt u uw motor(en) gemakkelijk achter de auto meenemen wanneer u bijvoorbeeld op vakantie of naar een motorevenement gaat.

In ons assortiment vindt u motortrailers die bestemd zijn voor 1, 2 of zelfs 3 motoren. Let er wel op dat de hoeveelheid motoren die erop passen in sommige gevallen afhankelijk is van de grootte van de motoren. Zie voor duidelijke afmetingen van de motortrailers de specificaties van de producten.

Variaties en opties

Bijna iedere motortrailer in ons assortiment beschikt standaard over een oprijplaat. In de gevallen dat dit niet zo is, kunnen deze los besteld en meegeleverd worden. Zo kunt u uw motor altijd gemakkelijk op de trailer rollen. Als dit toch te lastig wordt, hebben we zelfs afzinkbare motortrailers die compleet naar beneden zakken, zodat u de motor(en) er gelijkvloers op kunt rollen om de trailer vervolgens in zijn geheel weer omhoog te pompen.

De motortrailers van Bouwman Aanhangwagens Assen zijn verkrijgbaar in zowel geremde als ongeremde varianten. De ongeremde trailers mag u zonder speciaal rijbewijs besturen, mits het trekkende voertuig het gewicht ongeremd mag trekken. Voor de geremde motortrailers heeft u het aanhangwagenrijbewijs BE nodig.