Motortrailers en autotrailers 2018-10-23T10:27:31+00:00

Motortrailer of autotrailer huren – Bouwman Aanhangwagens

Bent u van plan een of meerdere motoren te vervoeren en wilt u hiervoor een motortrailer huren? Bij Bouwman Aanhangwagens Assen vindt u de juiste trailer voor uw behoeften. In ons aanbod aan motortrailers heeft u de keuze uit ongeremde, geremde en afzinkbare modellen. Hierdoor neemt u uw motor of motoren eenvoudig mee op de manier die u het prettigst vindt. Wilt u graag een extra auto vervoeren? Dan kunt u bij ons ook een autotrailer huren. Wat uw wensen dus ook zijn, bij Bouwman Aanhangwagens staan we voor u klaar! Bekijk ons aanbod aan trailers en laat ons weten welk model u graag wilt huren.

Klik hier om een trailer te huren!

Voordelig huren zonder borg!

bovag

De beste trailer voor u

In ons aanbod aan huurtrailers is ongetwijfeld ook voor u een geschikt model te vinden. Het aanbod aan trailers voor verhuur is namelijk zo breed, dat er voor iedereen wel een geschikt model tussen zit. Zo vindt u bij ons ongeremde, geremde en afzinkbare trailers. Waar de autotrailers standaard geschikt zijn voor het vervoeren van 1 auto, hebben de motortrailers een capaciteit die varieert van 1 tot maar liefst 6 motoren.

Veilig de weg op

Met een trailer van Bouwman Aanhangwagens gaat u altijd veilig de weg op. Wij zijn aangesloten bij BOVAG, waardoor we zeer goed in staat zijn om een motortrailer of andere aanhanger te onderhouden en/of te repareren. Wij werken met specialisten, waardoor u ervan op aan kunt dat alle trailers in uitstekende staat verkeren. Een keuze voor een motortrailer van Bouwman Aanhangwagens is een keuze voor een goed afgewerkte trailer!

Toch liever een trailer kopen?

Als u vaker op pad gaat met de motoren wilt u misschien wel een motortrailer kopen. Ook dat is mogelijk bij Bouwman Aanhangwagens. Wij hebben een ruim aanbod aan trailers waarmee u eenvoudig uw motoren vervoert. Onze motortrailers worden op professionele wijze afgeleverd. Zo weet u zeker dat u altijd veilig de weg op gaat en dat er niets met uw motor kan gebeuren.

Klik hier om een motortrailer te kopen!

Vragen?

Wilt u graag een trailer huren of kopen, maar kunt u hier nog advies bij gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies over de trailer die het beste bij u past en beantwoorden graag alle vragen die u heeft. Bij Bouwman Aanhangwagens werken specialisten die u altijd advies op maat geven.

Neem contact met ons op!

Bouwman Aanhangwagens, specialist in aanhangwagens en trailers

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de allerbeste service leveren. Bij Bouwman Aanhangwagens werken specialisten die hun vak verstaan. Wij verzorgen zelf de onderhoud en reparaties aan onze aanhangwagens, waardoor u zeker weet dat u veilig de weg op gaat. In ons aanbod aan verhuurtrailers vindt u een ruime keuze aan motortrailers én autotrailers.

Merken