Over Bouwman Aanhangwagens Assen

Al meer dan twintig jaar is Bouwman Aanhangwagens Assen een begrip in Assen en omstreken. Voor de verkoop en verhuur van aanhangwagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Specialist in aanhangwagens sinds 2001

Rond 2001 is Bouwman Aanhangwagens gestart met een vestiging in Assen. Na ongeveer zes jaren in dienst te zijn geweest heeft Wouter Lubbers het stokje overgenomen en is verder gegaan onder dezelfde naam. Sinds die tijd is Bouwman Aanhangwagens Assen uitgegroeid tot een grote landelijke specialist in aanhangwagens.

Naast aanhangwagens is Bouwman Aanhangwagens een grote speler op het gebied van motortrailers. Vanuit eigen ervaring met motorrijden, zijn de motortrailers toegevoegd aan het assortiment om zo in te spelen op de behoefte van de motorrijder.

Voor de vakman en particulier

Heeft u als bedrijf een aanhanger nodig? Of wilt u toch als particulier iets kopen of huren? In beide gevallen bent u van harte welkom bij Bouwman Aanhangwagens Assen. We hebben een breed klantenbestand; van hoveniers tot de bouwwereld en particulieren. Voor iedere klus hebben wij de juiste aanhanger voor u.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bouwman Aanhangwagens Assen of over één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Bouwman Aanhangwagens Assen, uw specialist in de verkoop, verhuur en onderhoud aan aanhangwagens.