Occasion aanhangwagens Assen

Voor iedere vorm van transport hebben wij een geschikte aanhangwagen. Bent u op zoek naar een aanhanger voor een lagere prijs maar wel van goede kwaliteit dan is een occasion wellicht iets voor u. Op deze pagina bekijkt u de vele mogelijkheden en scherpe prijzen van onze occasions.

Onze occasions:

Specialist in occasion aanhangwagens

Bouwman Aanhangwagens is specialist in occasion aanhangwagens. Met een occasion heeft u een kwalitatief goede aanhanger voor een voordelige prijs. Ons aanbod wordt regelmatig bijgewerkt. Naast occasions is Bouwman Aanhangwagens ook specialist in verhuur en verkoop.

Diverse merken occasion aanhangwagens

Voor gebruikte aanhangwagens en trailers kunt u bij Bouwman Aanhangwagens terecht. Wij hebben diverse merken en modellen in ons assortiment. Bekende merken zoals Henra en Stema mogen daar niet ontbreken. Ons aanbod op de website wordt regelmatig bijgewerkt zodat u een actueel overzicht heeft van ons assortiment.

Gegarandeerde kwaliteit occasion aanhangwagen

Iedere occasion wordt uitvoerig getest op een aantal punten. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Zo bent u er zeker van dat uw aanhangwagen op de juiste wijze wordt gecontroleerd en kan worden voorzien van een certificering zoals de VCA. Op deze manier kunnen wij u een goede kwaliteit van de aanhangwagen garanderen en kunt u veilig de weg op met uw occasion.

bovag logo

Super

Top bedrijf aardige mensen en super kwaliteit in alle producten
- Gasselternijveen

Top bedrijf, vriendelijk en altijd de juiste aanhanger!

Super vriendelijk en altijd bereidt om een handje te helpen. De aanhangwagens zijn goed, betrouwbaar en netjes.
- Assen

Geweldige service en uiterst vriendelijk personeel

In één woord geweldig!
- Muntendam

Geweldig bedrijf

Voor het vervoer van de Rouwharley (www.rouwharley.nl) kwam ik in op een motorbeurs in Assen in contact met Bouwman. Aardige mensen met verstand van zaken. De stema afzinkbare motortrailer die mij geadviseerd werd heb ik direct gekocht. Binnen de afgesproken tijd werd hij geleverd en hij voldoet super. Service achteraf is snel en correct. Ik kan dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen!
- Ermelo

Suoer simpel, snel en volledig

Naar volle tevredenheid. Blij dat we voor de motor een speciale aanhanger met zekermateriaal gehuurd hebben.
- Assen

Alles gemakkelijk en snel!

Snel geboekt, snel betaad, snel gehaald, snel weer ingeleverd. Moeiteloos en redelijk geprijsd. Aanrader!! Ik ga hier zeker weer huren!
- Assen
486 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Contact opnemen

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor occasions bij Bouwman aanhangwagens? Neem dan contact met ons op.

Liever een nieuwe aanhangwagen, motortrailer of een onderdeel kopen? Bekijk dan onze verkooppagina. Tevens zijn wij specialist in de verhuur van diverse aanhangwagens. Met een verhuurvloot van 13 motortrailers zijn wij één van de grootsten van Nederland.