Occasion aanhangwagens Assen

Voor iedere vorm van transport hebben wij een geschikte aanhangwagen. Bent u op zoek naar een aanhanger voor een lagere prijs maar wel van goede kwaliteit dan is een occasion wellicht iets voor u. Op deze pagina bekijkt u de vele mogelijkheden en scherpe prijzen van onze occasions.

Onze occasions:

Specialist in occasion aanhangwagens

Bouwman Aanhangwagens is specialist in occasion aanhangwagens. Met een occasion heeft u een kwalitatief goede aanhanger voor een voordelige prijs. Ons aanbod wordt regelmatig bijgewerkt. Naast occasions is Bouwman Aanhangwagens ook specialist in verhuur en verkoop.

Diverse merken occasion aanhangwagens

Voor gebruikte aanhangwagens en trailers kunt u bij Bouwman Aanhangwagens terecht. Wij hebben diverse merken en modellen in ons assortiment. Bekende merken zoals Henra en Stema mogen daar niet ontbreken. Ons aanbod op de website wordt regelmatig bijgewerkt zodat u een actueel overzicht heeft van ons assortiment.

Gegarandeerde kwaliteit occasion aanhangwagen

Iedere occasion wordt uitvoerig getest op een aantal punten. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Zo bent u er zeker van dat uw aanhangwagen op de juiste wijze wordt gecontroleerd en kan worden voorzien van een certificering zoals de VCA. Op deze manier kunnen wij u een goede kwaliteit van de aanhangwagen garanderen en kunt u veilig de weg op met uw occasion.

bovag logo

Behulpzaam

Mijn ervaring was zeer positief met Bouwman, ze zijn zeer vriendelijk en professionele team.
- Utrecht

Netjes geholpen

Netjes geholpen en alles volgens afspraak
- Bennekom

Snel, vlot en goedkoop een aanhanger

Prima, simpel te boeken, goede prijs en prima service
- Assen

Heel prettige ervaring om met dit bedrijf zaken te doen.

goed product gekocht na prima voorlichting verkoper heel fijne behandeling als klant . Goede afwerking .
- Oosterwolde

Van begin tot afleveren super klantvriendelijk behandeld!

Zelfs werd de aanhanger achter de auto gekoppeld. De beste service tegen een laagste prijs!
- 0657039844

Prima service

Prima aanhanger gehuurd die lekker rustig achter mijn auto ligt. Zowel leeg als vol. Keurige aanhanger, compleet . Het bedrijf is tijdig geopend zodat ik mijn aanhanger ruim op het afgesproken tijdstip kon ophalen.
- Koning
604 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Contact opnemen

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor occasions bij Bouwman aanhangwagens? Neem dan contact met ons op.

Liever een nieuwe aanhangwagen, motortrailer of een onderdeel kopen? Bekijk dan onze verkooppagina. Tevens zijn wij specialist in de verhuur van diverse aanhangwagens. Met een verhuurvloot van 13 motortrailers zijn wij één van de grootsten van Nederland.