Occasion aanhangwagens Assen

Voor iedere vorm van transport hebben wij een geschikte aanhangwagen. Bent u op zoek naar een aanhanger voor een lagere prijs maar wel van goede kwaliteit dan is een occasion wellicht iets voor u. Op deze pagina bekijkt u de vele mogelijkheden en scherpe prijzen van onze occasions.

Onze occasions:

Specialist in occasion aanhangwagens

Bouwman Aanhangwagens is specialist in occasion aanhangwagens. Met een occasion heeft u een kwalitatief goede aanhanger voor een voordelige prijs. Ons aanbod wordt regelmatig bijgewerkt. Naast occasions is Bouwman Aanhangwagens ook specialist in verhuur en verkoop.

Diverse merken occasion aanhangwagens

Voor gebruikte aanhangwagens en trailers kunt u bij Bouwman Aanhangwagens terecht. Wij hebben diverse merken en modellen in ons assortiment. Bekende merken zoals Henra en Stema mogen daar niet ontbreken. Ons aanbod op de website wordt regelmatig bijgewerkt zodat u een actueel overzicht heeft van ons assortiment.

Gegarandeerde kwaliteit occasion aanhangwagen

Iedere occasion wordt uitvoerig getest op een aantal punten. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Zo bent u er zeker van dat uw aanhangwagen op de juiste wijze wordt gecontroleerd en kan worden voorzien van een certificering zoals de VCA. Op deze manier kunnen wij u een goede kwaliteit van de aanhangwagen garanderen en kunt u veilig de weg op met uw occasion.

bovag logo

Uitstekend

Goede aanhangwagen en uitstekende service!
- Assen

Goede service

Al vaker een aanhanger gehuurd bij u.
- Assen

Vriendelijk bedrijf met top aanhangers!

Zeer vriendelijk nononsense bedrijf met hele goede aanhangers voor een scherpe prijs. Aanrader voor iedereen.
- Assen

Goede service, prima product, makkelijk reserveren,ophalen en wegbrengen. Zeer aan te bevelen.

Dit keer een aanhanger gehuurd om groen afval te vervoeren. De aanhanger is makkelijk te bedienen, het vervoer is veilig. De service is altijd prettig, ze kijken altijd even mee, helpen waar nodig. Het reserveren is eenvoudig en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik kom er graag.
- Assen

go online

ik had online alles geregeld, maar bij het ophalen was er iemand die uitgebreid uitleg nodig had bij welk karretje hij moest huren dus mocht ik wachten. en bij het terug brengen was er iemand aan de telefoon die de chatbot dus niet gebruikte en mo ht ik weer wachten. go online
- ASSEN

Goeie service en mooie aanhanger

Makkelijk via de site een aanhanger gereserveerd. Ook tegen mooie prijs, goedkoper dan boedelbak e.d. Mooie aanhanger, erg stabiel en stil achter de auto. Terugbrengen ook niet erg als het iets later wordt aan einde van de dag. Kortom alleen maar positief
- Assen
549 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Contact opnemen

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor occasions bij Bouwman aanhangwagens? Neem dan contact met ons op.

Liever een nieuwe aanhangwagen, motortrailer of een onderdeel kopen? Bekijk dan onze verkooppagina. Tevens zijn wij specialist in de verhuur van diverse aanhangwagens. Met een verhuurvloot van 13 motortrailers zijn wij één van de grootsten van Nederland.