Occasion aanhangwagens Assen

Voor iedere vorm van transport hebben wij een geschikte aanhangwagen. Bent u op zoek naar een aanhanger voor een lagere prijs maar wel van goede kwaliteit dan is een occasion wellicht iets voor u. Op deze pagina bekijkt u de vele mogelijkheden en scherpe prijzen van onze occasions.

Onze occasions:

Specialist in occasion aanhangwagens

Bouwman Aanhangwagens is specialist in occasion aanhangwagens. Met een occasion heeft u een kwalitatief goede aanhanger voor een voordelige prijs. Ons aanbod wordt regelmatig bijgewerkt. Naast occasions is Bouwman Aanhangwagens ook specialist in verhuur en verkoop.

Diverse merken occasion aanhangwagens

Voor gebruikte aanhangwagens en trailers kunt u bij Bouwman Aanhangwagens terecht. Wij hebben diverse merken en modellen in ons assortiment. Bekende merken zoals Henra en Stema mogen daar niet ontbreken. Ons aanbod op de website wordt regelmatig bijgewerkt zodat u een actueel overzicht heeft van ons assortiment.

Gegarandeerde kwaliteit occasion aanhangwagen

Iedere occasion wordt uitvoerig getest op een aantal punten. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Zo bent u er zeker van dat uw aanhangwagen op de juiste wijze wordt gecontroleerd en kan worden voorzien van een certificering zoals de VCA. Op deze manier kunnen wij u een goede kwaliteit van de aanhangwagen garanderen en kunt u veilig de weg op met uw occasion.

bovag logo

Gewoon goed !

Gewoon goed!
- Assen

Super geholpen nette aflevering

Ja alleen wouter de eigenaar is zo gek om koffie te drinken ( ben super geholpen)maar moest eerst 4 bakken koffie met hem drinken.En natuurlijk vertellen hoe het in Amsterdam was want ja daar in het hoge noorden maak je niet veel mee?hoorde wel dat hij de zaak gaat overdragen naar zijn zoon,dus misschien heeft hij eens tijd om naar Amsterdam te komen en van het leven te genieten
- Amsterdam

Snelle no nonsens service

Goed materiaal compleet nieuw geen oude troep flexibel.
- Assen

Snelle communicatie en houdt zich aan de afspraak

Telkens hele snelle communicatie, via de telefoon of e-mail. Goed contact gehad met Wouter, welke alles netjes had afgehandeld en precies zoals afgesproken alles had geregeld. Top service.
- Amsterdam

Zeer goede service en klantvriendelijk bedrijf.

Ik wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
- Drachten

Top

Super netjes, meedenken en top materiaal. niet duur !
- Assen
645 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Contact opnemen

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor occasions bij Bouwman aanhangwagens? Neem dan contact met ons op.

Liever een nieuwe aanhangwagen, motortrailer of een onderdeel kopen? Bekijk dan onze verkooppagina. Tevens zijn wij specialist in de verhuur van diverse aanhangwagens. Met een verhuurvloot van 13 motortrailers zijn wij één van de grootsten van Nederland.