Op motorvakantie met de motortrailers van Bouwman aanhangwagens

MOTORTRAILER VERHUUR & VERKOOP

Bouwman Aanhangwagens Assen is expert op het gebied van de motortrailer. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in verhuur en verkoop van motortrailers. We zijn zelf motorrijder en kennen de markt. Met een motoraanhanger neem je de motor gemakkelijk mee op vakantie of naar een evenement. We kunnen desgewenst de trailer bij u thuis afleveren en weer ophalen.(tegen meer prijs) Onze huur klanten komen niet alleen uit de buurt (Groningen, Drenthe, Friesland),maar uit heel Nederland. Wij leveren onze huur trailers professioneel af, dat wil zeggen: compleet met spanbanden, disselslot, reservewiel en All-risk verzekering. Kom snel kijken in onze showroom ,de koffie is altijd klaar.

Verkoop

Ongeremd

Geremd

Verhuur

Motortrailers voor 1 tot 6 motoren

*Bij huur van onze aanhangwagens rekenen wij geen borg!

Bouwman aanhangwagens uit Assen levert en verhuurd motortrailers in alle soorten en maten tot wel 6 motoren.
Op deze film is een motortrailer te zien welke wij hebben voorzien van een brede oprijplaat zodat oprijden erg makkelijk is.Wij zetten bij voorkeur de motoren vast met een spanband over het achterwiel, dit voorkomt lekkage aan de keerringen van bv de voorvork.

Ook het rijgedrag van de aanhangwagen wordt aanzienlijk verbeterd aangezien alleen de wielen “vast zitten” aan de motortrailer, het gewicht van de motor dempt de beweging van de aanhangwagen.

 

MOTORVAKANTIES

Naar de mooiste motor-vakantie bestemmingen en uitgerust aankomen. Dit is een kleine selectie van locaties waar je met je vrienden of familie naar toe kunt gaan en waar ze de motorrijder verwelkomen

INGEZONDEN FOTO’S VAN ONZE KLANTEN