Aanhangwagen kopen of huren Emmen

Een aanhanger kopen of huren in Emmen of omstreken kan zeer voordelig bij Bouwman Aanhangwagens. Bent u bezig met een verhuizing, wilt u spullen vervoeren of moet u oude spullen naar de stort brengen? Dan komt een aanhanger goed van pas. Bent u op zoek naar een aanhanger? In ons aanbod vindt u een ruime keus aan aanhangers. In onze vloot zit ongetwijfeld een aanhanger voor uw klus. Wilt u in Emmen een aanhangwagen huren of kopen? Dan bent u bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres.

  • Een ruim assortiment aan aanhangwagens!

  • Kopen en huren mogelijk

  • Professioneel advies

  • Levering in Emmen mogelijk

Spullen eenvoudig vervoeren

Eenvoudig verhuizen en spullen of vuil vervoeren? Dan is een aanhangwagen de ideale uitkomst. Bij ons vindt u de ideale oplossing voor uw situatie. Met onze aanhangers heeft u de mogelijkheid meubels en spullen te vervoeren. Vind de aanhangwagen die bij u past! De aanhangwagens zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Hierdoor geniet u jarenlang van uw aanhangwagens en zijn uw spullen veilig en eenvoudig te vervoeren. Voor iedereen is wel een geschikt exemplaar te vinden!

Geef mij advies

Aanhangwagens in verschillende soorten en maten

In de vloot van Bouwman Aanhangwagens vindt u een divers aanbod aan aanhangwagens. Deze zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Van een kleine aanhangwagen met een maximaal laadvermogen van 400kg tot grote aanhangwagens met een maximaal laadvermogen van 1500kg. De aanhangwagens worden onderverdeeld in verschillende categorieën: open wagen enkelas, open wagen tandemas, kippers, gesloten wagens, koelwagens en vakantiewagens.

Aanhangwagen huren

Wilt u een van de aanhangwagens uit onze verhuurvloot huren? Zorg er dan voor dat u deze tijdig reserveert. Hierdoor weet u zeker dan deze beschikbaar is wanneer u hem wilt gebruiken. Weet u bijvoorbeeld nu al dat u binnenkort een aanhangwagen nodig heeft? Reserveer hem dan vandaag nog. Wilt u een aanhangwagen huren in Emmen? Bekijk dan direct onze vloot en plaats de boeking!

Aanhangwagen huren

Aanhangwagen kopen

Heeft u vaker een aanhangwagen nodig? Dan wilt u misschien wel een aanhangwagen kopen. Met een eigen aanhangwagen kunt u altijd spullen vervoeren en vuil wegbrengen als dat nodig is. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan aanhangers en vraag gerust om advies als u er niet uitkomt. We staan klaar om u te helpen met professioneel advies. Bij Bouwman Aanhangwagens vindt u aanhangwagens in verschillende soorten en maten.

Aanhangwagen kopen

Een greep uit ons assortiment:

Specialist in aanhangwagens

Het maakt niet uit of u een aanhangwagen wilt huren of kopen. Voor iedere situatie is wel een oplossing te bedenken. Wij zijn specialist op het gebied van aanhangwagens, onderhoud en onderdelen. Hierdoor weten wij precies wat u nodig heeft voor uw klus of situatie. In onze vloot vindt u eenvoudig de aanhanger die u zoekt. Bent u niet in de mogelijkheid om de aanhangwagen af te halen bij ons? In goed overleg kunnen wij de aanhangwagen in Emmen afleveren. Bekijk ons aanbod aan aanhangwagens en vraag ons gerust eens om advies!

Ik wil graag kopen
Ik wil graag huren