Aanhangwagen kopen of huren Eindhoven

Het vervoeren van meubels, verhuizen en wegbrengen van vuil wordt eenvoudig met een aanhangwagen van Bouwman Aanhangwagens. Wilt u een aanhangwagen kopen of huren in Eindhoven of omstreken? Bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw situatie. Wij zijn een van de grootste aanbieders van aanhangwagens in Nederland. In onze vloot vindt u ongetwijfeld een aanhanger die u in uw situatie in Eindhoven kunt gebruiken. Alle aanhangers uit onze vloot zijn van uitmuntende kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang rijplezier.

  • Een ruim assortiment aan aanhangwagens!

  • Kopen en huren mogelijk

  • Professioneel advies

  • Levering in Eindhoven mogelijk

De ideale aanhangwagen voor uw klus

Wanneer u op zoek bent naar een aanhangwagen wilt u er wel zeker van zijn dat deze stevig is en in goede kwaliteit verkeerd. U wilt de aanhanger tenslotte wel probleemloos gebruiken. Wij hebben onze eigen werkplaatsen die worden bemand door deskundigen die hun vak goed verstaan. Onderhoud en reparatie worden snel en vakkundig uitgevoerd. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat bij uw situatie past.

Geef mij advies

Aanhangwagens in verschillende soorten en maten

In de vloot van Bouwman Aanhangwagens vindt u een divers aanbod aan aanhangwagens. Deze zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Van een kleine aanhangwagen met een maximaal laadvermogen van 400kg tot grote aanhangwagens met een maximaal laadvermogen van 1500kg. De aanhangwagens worden onderverdeeld in verschillende categorieën: open wagen enkelas, open wagen tandemas, kippers, gesloten wagens, koelwagens en vakantiewagens.

Aanhangwagen huren

Een aanhangwagen nodig voor een verhuizing of het vervoeren van spullen? Het reserveren van een aanhangwagen is heel simpel en in enkele stappen geregeld. Weet u al dat u over een aantal weken of maanden een aanhangwagen nodig heeft? Reserveer deze dan op tijd. Hierdoor bent u er zeker van dat de aanhanger die u wilt huren beschikbaar is. Wilt u een aanhangwagen huren? Bekijk dan direct onze verhuurvloot en plaats uw boeking.

Aanhangwagen huren

Aanhangwagen kopen

Heeft u vaker een aanhangwagen nodig? Dan wilt u misschien wel een aanhangwagen kopen. Met een eigen aanhangwagen kunt u altijd spullen vervoeren en vuil wegbrengen als dat nodig is. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan aanhangers en vraag gerust om advies als u er niet uitkomt. We staan klaar om u te helpen met professioneel advies. Bij Bouwman Aanhangwagens vindt u aanhangwagens in verschillende soorten en maten. Hierdoor vindt u eenvoudig een geschikt exemplaar.

Aanhangwagen kopen

Een greep uit ons assortiment:

Specialist in aanhangwagens

Het maakt niet uit of u een aanhangwagen wilt huren of kopen. Voor iedere situatie is wel een oplossing te bedenken. Wij zijn specialist op het gebied van aanhangwagens, onderhoud en onderdelen. Hierdoor weten wij precies wat u nodig heeft voor uw klus of situatie. In onze vloot vindt u eenvoudig de aanhanger die u zoekt. Bent u niet in de mogelijkheid om de aanhangwagen af te halen bij ons? In goed overleg kunnen wij de aanhangwagen in Eindhoven afleveren. Bekijk ons aanbod aan aanhangwagens en vraag ons gerust eens om advies!

Ik wil graag kopen
Ik wil graag huren