Aanhangwagen kopen of huren Amersfoort

Het vervoeren van meubels, verhuizen en wegbrengen van vuil wordt eenvoudig met een aanhangwagen van Bouwman Aanhangwagens. Wilt u een aanhangwagen kopen of huren in Amersfoort of omstreken? Bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw situatie. Wij zijn een van de grootste aanbieders van aanhangwagens in Nederland. In onze vloot vindt u ongetwijfeld een aanhanger die u in uw situatie in Amersfoort kunt gebruiken. Alle aanhangers uit onze vloot zijn van uitmuntende kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang rijplezier.

  • Een ruim assortiment aan aanhangwagens!

  • Kopen en huren mogelijk

  • Professioneel advies

  • Levering in Amersfoort mogelijk

Spullen eenvoudig vervoeren

Wanneer u op zoek bent naar een aanhangwagen wilt u er wel zeker van zijn dat deze stevig is en in goede kwaliteit verkeerd. U wilt de aanhanger tenslotte wel probleemloos gebruiken. Wij hebben onze eigen werkplaatsen die worden bemand door deskundigen die hun vak goed verstaan. Onderhoud en reparatie worden snel en vakkundig uitgevoerd. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat bij uw situatie past.

Geef mij advies

Aanhangwagens in verschillende soorten en maten

Bij Bouwman Aanhangwagens heeft u een ruime keuze. Van aanhangers met een laadvermogen van 400kg tot karren met een maximaal laadvermogen van 1500kg. De aanhangwagens uit onze vloot zijn onderverdeeld in zes categorieën. De aanhangwagens worden onderverdeeld in verschillende categorieën: open wagen enkelas, open wagen tandemas, kippers, gesloten wagens, koelwagens en vakantiewagens. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor motortrailers en autotrailers.

Aanhangwagen huren

Heeft u de aanhangwagen eenmalig of voor een korte periode nodig? Dan is het verstandig om een aanhangwagen te huren. Bekijk onze verhuurvloot en kies de aanhanger die het beste bij uw klus past. Wilt u graag een van onze aanhangwagens huren? Zorg er dan voor dat u deze op tijd reserveert. Dan weet u zeker dat deze beschikbaar is wanneer u hem wilt gebruiken. Bekijk direct onze verhuurvloot en plaats de boeking!

Aanhangwagen huren

Aanhangwagen kopen

Wilt u liever een nieuwe aanhangwagen kopen? Ook daarvoor bent u bij Bouwman Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende modellen aanhangwagens staan. Hierdoor is voor iedere klus een aanhanger te vinden. Benieuwd welk model het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kar.

Aanhangwagen kopen

Een greep uit ons assortiment:

Specialist in aanhangwagens

Bouwman Aanhangwagens uit Assen is specialist in aanhangwagens, motortrailers en onderhoud. U kunt bij ons terecht voor de huur en verkoop van aanhangwagens in Amersfoort. Heeft u momenteel niet het juiste vervoer om de aanhanger zelf op te halen? Niet getreurd! In goed overleg is het mogelijk de aanhangwagen bij u voor de deur af te leveren! Bekijk ons ruime assortiment en ontdek de aanhangwagen die perfect aansluit op uw wensen. Voordelig en precies waar u naar zoekt! Advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Ik wil graag kopen
Ik wil graag huren