Specialist in aanhangwagens

Bouwman Aanhangwagens in Assen is úw specialist in aanhangwagens, motortrailers en onderdelen. Of u nu wilt kopen of huren: u vindt altijd de aanhanger die u nodig heeft in ons ruime assortiment of in onze grote verhuurfloot. Bekijk onze aanhangwagens online en neem contact met ons op om u te laten adviseren door onze professionals!

aanhangwagens

Verkoop

Bouwman Aanhangwagens Assen is het adres voor ieder type aanhanger. Een aanhangwagen is handig voor veel toepassingen. Wij hebben een ontzettend ruim assortiment aanhangwagens.

aanhangwagens verhuur

Verhuur

Wij zijn één van de grootste verhuurbedrijven van het noorden. En naast een verhuurfloot van bijna 40 aanhangwagens hebben we ook nog eens de voordeligste tarieven. Zo huurt u al een wagen vanaf een tientje, en betaalt u bij ons GEEN borg!

onderhoud

Onderhoud

U wilt uw aanhangwagen altijd en overal probleemloos kunnen gebruiken. De beste garantie? Bouwman aanhangwagens Assen is al jaren specialist, met eigen werkplaatsen, bemand door deskundige vakmensen.

Ervaringen van onze klanten

zeer klantvriendelijk..prima service...goede prijs-kwaliteit verhouding

Huur bijna elk jaar een motortrailer van Bouwman in Assen. Dit tot zeer grote tevredenheid. Zie voor de rest hierbovengenoemd commentaar.
- scheemda

Ben zeer tevreden over alles, maar heb 1 tip.

Personeel Top Aanhanger Top Ligging aanhanger achter de auto Top Vastzetten motoren Top Dus alles helemaal goed toch 1 ding Bandenspanning van aanhanger was te laag en en waarschijnlijk langere tijd te laag geweest, want buitenkant band was behoorlijk versleten. Ik zag dit smorgens bij vertrek. Heb toen alles op orde gebracht en onderweg telkend dubbelcheck gedaan v.w.b. slijtage. Is gelukkig goedgegaan. Rest gewoon Top en volgende keer zijn wij er weer!!
- Klazienaveen

Top geregeld!

Top, behulpzaam en aardig.
- Assen

De beste verhuurder van Assen.

Mijn vaste adres als ik een aanhanger nodig ben. Niet duur en snelle afhandeling.
- Assen

Een heel goed bedrijf

Snele service en betrouwbaar materiaal mooie uitstraling. De prijs verhouding is keurig is goed te doen voor als je minder heb te besteden kan je er toch makkelijk een kar of aanhanger huren voor een klein en redelijk bedrag. Is gewoon super.
- Hoogersmilde

uitstekend

prima aanhangers, uitstekend advies, goede service.
- Assen
366 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Voordelig huren zonder borg!

Wij zijn één van de grootste verhuurbedrijven van het Noorden. En met een verhuurfloot van bijna 40 aanhangwagens hebben we ook nog eens de voordeligste tarieven. Zo huurt u al een wagen vanaf een tientje, en betaalt u bij ons GEEN borg.

bovag
Specialist in motortrailers

Specialist in motortrailers

Bouwman Aanhangwagens Assen is expert op het gebied van de motortrailer. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in verhuur en verkoop van motortrailers. We zijn zelf motorrijder en kennen de markt. Met een motoraanhanger neem je de motor gemakkelijk mee op vakantie of naar een evenement. Wij leveren onze huurtrailers professioneel af. Dat wil zeggen: compleet met spanbanden, disselslot, reservewiel en All-risk verzekering. Kom snel kijken in onze showroom, de koffie is altijd klaar!

Bekijk onze motortrailers

Aanbevolen door Bouwman

Merken